Det bedste kamera til streaming og YouTube

Når du vil i gang med streaming af computerspil eller live streaming på en YouTube kanal, så er billedkvaliteten altafgørende for om du får succes.

Sørg for at du får valgt det rigtige webcam til netop dine behov så du ikke pludselig står med en ubrugelig stream, fordi kvaliteten ikke er høj nok.

Streaming kamera fra øverste hylde med fede funktioner.

Dette kamera er for dig som vil tage din streaming til næste niveau. Læs længere nede hvis du er på udkig efter et billigere alternativ.

Et kamera fra øverste hylde når det kommer til streaming.

Du optager i 1080p full hd med fede features som auto-focus, ansigtstracking, 9:16 format, billidstabilisering og USB-C connection.

Uden tvivl et kamera for de mest seriøse.

Det billige valg som optager i høj kvalitet (1080p)

Hvor de fleste kameraer under 400 kroner ligger i 720p, så får du her et super fedt webcam til kun 389,- kr. som optager i full HD.

Kameraet kommer desuden med indbygget mikrofon som kan optage lyd helt op til 10 meter væk. Vi anbefaler dog altid at du køber en særskilt mikrofon til streaming for at opnå den bedste lydkvalitet.

Kamera med indbygget lysring specialdesignet til streamers

Razer Kiyo ser måske ikke så smart ud, men det er et kamera som er lavet dedikeret til youtubers og gaming-streamers som vil have fokus på 2 ting: Kvalitet og godt lys.

Her får du virkelig et plug-n-play kamera i god kvalitet til en pris de fleste kan komme i nærheden af.

Kom i gang din stream for ca. 1000,- kroner med et samlet bundle

Frem for at købe alle delene hver for sig kan du også købe et samlet bundle og spare mange penge.

I dette bundle får du både mikrofon + stativ og lydhætte, webcam, lys og grønt lærred for ca. 1.000 kroner. Så er du billigt i gang med rigtig godt udstyr.

Stort udvalg af webcams som alle egner sig til streaming og YouTube livestream

Vil du selv udforske de mulige kameraer som egner sig til streaming, så kig gennem de forskellige webcams herunder: