Gamer bord (guide) → Vores test finder dit optimale bord på under 30 sekunder. (Læs også vores uddybende købsguide i bunden af siden)

Et gamer bord er en helt uundværlig del af det perfekte gamer-setup. Enhver dedikeret gamer som ikke blot spiller for sjov, har også brug for et det rigtige bord til gaming – ergonomisk, stilet og gennemført. Gamer borde spænder i prisklasser mellem 1.000 – 6.000 kroner, så det kan blive en dyr fornøjelse hvis du vælger det forkerte skrivebord. Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at vælge det perfekte bord som matcher deres behov, gennem vores gennemførte og hurtige test herunder. Du skal blot svare på 3 simple men essentielle spørgsmål, og så serverer vi de 2 bedste gamerborde som matcher dine søgekriterier. LETS GO!

Lad os sætte scenen: Cola og Redbull er på køl, lyset er dæmpet, din nye 144 Hz skærm er sluttet til og både mus og tastatur lyser op så rummet får den fedeste feeling. Der mangler bare noget… Du sidder ikke helt rigtigt, du ved ikke hvor du skal gøre af dit headset og kablerne flyder i hele rummet. Hvad mangler du? 🙂 Dit perfekte gamer bord som fuldender din hule.

Hvis du vælger rigtigt får du et bord som både skjuler dine kabler, holder dine drikkevarer så du ikke spilder, gør plads til alt dit udstyr, opbevarer dit headset på en krog og måske endda lyser op i mørket til pulsen fra dit yndlings game.

Verden af gamer borde er meget større end de fleste tror, fordi de kun kigger hos Power og Elgiganten, men sandheden er at der ligger en skat af fede gamer borde til vanvittige priser, hvis bare man ved hvor man skal lede.

Så derfor – hæld et glas cola op, læn dig tilbage og nyd denne skønne verden fyldt med gamer borde, og alt andet du kan drømme om inden for en verden af gaming – du er nemlig kommet til GAMERUNIVERSET.

Svar på 3 simple spørgsmål, og find det rette gamer bord i vores test herunder. Det tager under 30 sekunder.


Prøvede du vores interaktive gamer bords guide ovenfor? Hvis du endnu ikke har opgraderet det gamle skrivebord, så læs med herunder når vi guider dig til valget af det rigtige gamerbord, så du bliver klar til de næste mange games.

Gameruniversets Anbefalinger: Her er de gamer borde som vi anbefaler

Herunder får du en grundig gennemgang af alle de forskellige borde på markedet, som vi anbefaler. Mange af bordene har vi selv testet, og de andre modeller har vi fået testet af seriøse gamers. Du finder uden tvivl det helt rigtige gaming bord i listen herunder.

NYHED: Paracon Empire Gamer bord (køb for kun 1.499,- her)

Det nyeste gaming bord på markedet er denne model. Bordet kommer med en lang række fede features:

 • Smart kabelstyring i bordpladen
 • Meget robust bordplade med Carbon fiber look-struktur
 • Kopholder til drikkevarer
 • Krog til headset
 • Indbygget LED-belysning
 • Justerebare fødder til skævt gulv
 • Og meget mere…

gamerbord med led lys

Sandberg Fighter Gaming Desk 2 (med LED lys)

Denne model er ultimativ blær med indbygget LED lys. Med en bredde på 1,2 meter får du plads til alt udstyret men det kompakte design sikrer at det passer ind på de fleste værelser.

 • Materiale: Metalben + MDF træbordplade
 • Størrelse: 120 x 64 x 77 cm
 • Kabelholder / bakke indbygget
 • USB-drevne LED-lamper indbygget

arozzi gaming bord

Arozzi Arena Gaming Desk i flere forskellige farver

Lad dig ikke snyde af det simple udseende. Dette er en af de dyre borde i absolut topkvalitet.

Bordet har ikke nogle smarte features, med undtagelse af den 100% dækkede musemåtte-overflade.

Bordets kvalitet gør at det vejer hele 38,8 kg og måler 160 x 82 x 81 cm, så du får et gaming desk med plads til det hele.

hæve sænke gamerbord

Nordic Gaming Elevate – Gamer bord med hæve/sænke funktion og kabelbakke

Denne model fra Nordic Gaming er det første hæve/sænke bord som er lavet dedikeret til gaming.

 • Mål: 66 cm x 144 cm
 • Musemåtte: Fuldbord (aftagelig)
 • 2 kraftige elektriske motorer
 • Memory-funktion som husker indstillinger
 • Aluminiumsramme
surano samlet gamer sæt

Det fede “Nordic Gaming V10 Bord” i et Surana gaming sæt hvor alt er inkluderet for under 2.900,-

Jeg er stadig lidt i chock over dette tilbud. Jeg ville bord modellen til listen selv uden denne sætpris, men det er næsten for godt til at være sandt.

Du køber et gamer bord i høj kvalitet, og får samtidig en fed gamer mus, en musemåtte, en solid gamer stol, et tastatur og et lækkert gaming headset.

Det sikre valg: Nordic Gaming V10 Bord (KUN 1.389)

Et vildt fedt bord til en rigtig god pris, så simpelt kan det siges.

Dette bord har lækre features som:

 • Full surface musemåtte
 • Krog til headset
 • Kopholder

Bordet klarer en belastning helt op til 150 kg, og vejer selv 27,5 kg, så du får virkelig meget bord for pengene.

Nordic gaming version 2 gamerbord

Den nye version af Nordic Gaming Champion bordet

Et af de helt seriøse gamerborde fra NordicGaming.

Bordpladen er lavet med et mat look og står sollidt på aluminiumsben.

Bordet har en højde på 77cm, bredde på 120cm og en dybde på 64 cm. Du får rigeligt plads til alle de essentielle ting.

Bordet er en V2 af Champion bordet som ses højere oppe. Desværre følger der ikke ekstra udstyr med modellen.

Arozzi arena leggero gaming desk

Arozzi Arena Leggero Gaming Desk – Sort, rød eller hvid

Stort bord med meget plads til alt udstyr. Du kan sagtens få plads til 2 store gaming skærme og stadig have rigeligt plads til stort tastatur samt alle andre gadgets.

Bordet er utrolig stabilt og kan bære meget vægt uden problemer.

 • Mål: 114 cm x 72.5 cm
 • Musemåtte: Fuld plads
  Vandresistent & vaskbar i maskine
 • Bæreevne: 65kg

Hvad skal man være opmærksom på når man køber et gamer bord?

Der er en lang række ting som afgør om du får den rigtige gameroplevelse. Herunder gennemgår vi de vigtigste faktorer som du skal være opmærksom på:

Hæve sænke funktionalitet

Hæve/sænke funktionalitet:

Nej det er ikke fordi du skal til at stå op og game, men det er afgørende at dit bords højde matcher med stolen så du sidder rigtigt.

Lige nu findes der kun 1 godt bord på markedet med elektronisk hæve/sænke funktion.

Mange forstår ikke vigtigheden af at have den rigtige højde på sit gamer bord, men det er helt afgørende for at du ikke får skader i ryggen og nakken.

Kabelstyring til gamer bord

Kabelstyring:

Kabelstyring er måske ikke så vigtigt for spillet, men hvis du bruger mange timer foran computeren bliver du glad for at have styr på kablerne.

Heldigvis kommer rigtig mange dedikerede gamerborde med komplet kabelstyring som giver dig unikke muligheder for at have alt udstyret stående fremme uden at kablerne er synlige.

full surface musemåtte

Musemåtte på hele bordet:

De bedste af bordene fås med en fuld muse-måtte overflade. Bemærk at du skal vælge en model som er afvisende overfor væske. Så undgår du træls overraskelser når du spilder på bordet, og ja.. det kommer du til ligesom alle andre 🙂

Længere nede på siden kan du se de borde vi anbefaler med indbygget musemåtte.

krog til headset på gamer bord

Krog til dit headset:

Det helt store gamer headset er afgørende for en god oplevelse i spillet. Derfor skal du selvfølgelig også have den indbyggede krog til at hænge dem på.

Det sikrer at du altid ved hvor de er når du skal bruge dem, og dine kabler undgår at blive viklet ind i hinanden undervejs.

gamer bord med kopholder

Kopholder:

Spillet skal selvfølgelig ikke ødelægges af et spildt glas Cola. Derfor kan du få mange borde med indbygget kopholder, som løser problemet.

Den indbyggede kopholder tjener lidt samme mål som krogen til dit headset, det er bare rart at have en fast plads til alle tingene.

Nu er du blevet klogere på hvilke ting du skal overveje før du køber et gamer bord, lad os så se på hvilke modeller der findes på markedet som vi anbefaler. Se ovenfor.

De 5 gennemtestede steps til at vælge det rigtige gamer bord

Før du kan træffe et valg om hvilket bord der er rigtigt for dig er det vigtigt at du har overvejet følgende 5 spørgsmål:

 1. Hvor meget plads har du?
  Det sker desværre ofte at man køber et bord som er for stort uden først at overveje hvor meget pladsman har i rummet. Sørg derfor at måle grundigt op så du får et bord i den rigtige størrelse.
 2. Hvad for noget udstyr skal der være plads til?
  Skal du have 1, 2 eller måske 3 skærme på dit nye bord? Hvordan skal de sidde fast på bordet og hvor langt inde skal dit keyboard være? Har du måske brug for at hvile albuerne mens du spiller?
 3. Hvilken slags spil spiller du?
  Spiller du mest konsol spil eller på PC? Det er afgørende for hvilket bord du vælger. Spiller du eksempelvis mange bilspil skal du have et bord hvor du kan montere rat og pedaler korrekt.
 4. Hvor længe skal bordet holde?
  Styrke og holdbarned er 100% relateret til prisen på bordet, og derfor skal du særligt overveje hvor længe du ønsker at bordet skal holde. Hvis du er typen der vil have et nyt bord om 2 år er det måske lige gyldigt, men hvis du vil have et bord der holder i 5-10 år skal du tænke dig om først.
 5. Hvor meget opbevaring får du brug for?
  Meget få gamerborde kommer rent faktisk med opbevarings plads, foruden det du skal stille på toppen af bordet. Hvis du ofte har ting til at ligge og flyde er det måske værd at vælge et bord med en smule opbevaringsplads.

Hvad koster et gamer bord?

Et gamer bord behøver ikke nødvendigvis være dyrt. Det kælder som med alt andet, at du får hvad du får hvad du betaler for.

Hvis du vil have et bord i god kvalitet bør du nok afsætte omkring 1.500 kroner. Du kan dog forvente at finde gamerborde i priser fra 1.000 kroner op til 4.000.

Hvis du investerer i et nyt bord fordi har forventninger om en pro-karierre inden for gaming bør du nok investere i det rigtige bord med det samme.

Hvis du derimod bare vil have noget der ser fedt ud, kan du godt slipper afsted med omkring 1.000 kroner.

Hvorfor skal jeg købe et gaming bord?

De fleste kan nok blive enige om at gamer bordet er en af de vigtigste aspekter i en god oplevelse.

Mange har prøvet at sidde ved et bord som ikke er dybt nok, hvor man ikke kan hvile albuerne. Derfor er det rigtig vigtigt at din gamer stol og bord passer rigtigt sammen, da netop det fit afgør den egentlige oplevelse.

Tilbud på gamer bord

Du kan næsten altid finde et godt tilbud på et gamer bord. Her på siden er der eksempelvis flere modeller som ofte kan fås med en god rabat. Det gode tilbud er lige rundt om hjørnet, men pas på at du ikke falder i fælden og ender med at købe det forkerte bord, bare fordi du gerne vil have et godt tilbud.

Nogle af de bedste gamerborde er i så god kvalitet, at de simpelthen ikke kommer på tilbud, men det skal ikke afholde dig fra at købe dem.

Brugte gamer borde

Du kan naturligvis også købe et brugt bord på eksempelvis DBA eller Facebooks marketplace. Hvis du køber noget brugt skal du være særlig opmærksom på om bordet er ordentligt vedligeholdt.

Du kan dog spare mange penge ved at købe et brugt gamer bord, selvom det er lidt federe at få et sprit nyt bord som passer perfekt til dine behov 😉

Hvorfor gamer bord med hæve sænke funktionalitet?

Det kan være svært at forstå hvorfor man skal have et gaming bord med hæve sænke funktion, specielt fordi det både koster ekstra, og du måske ikke forestiller dig at have brug for funktionen.

Men faktisk kan hæve-sænke funktionen være dét som hjælper dig i fremtiden, ved at undgå rygproblemer, som resultat af at have siddet ned alt for længe af gangen. Højden er selvfølgelig også vigtig for børn, derfor kan man også købe en gamer stol til sit barn, der sikrer høj komfort.

Derudover vil det også hjælpe at du kan variere den måde du sidder på, ved løbende at justere højden på dit bord, så den ikke altid er den samme. Ofte anbefales det at man ikke sidder på samme måde i mere end 15 minutter, og det kan være svært at overholde uden hæve/sænke funktion.

Meget mere end bare gaming

Et gamerbord er ikke blot et bord som forbedrer din spiloplevelse. Du kan sagtens bruge det som et helt almindeligt skrivebord, og hvis du køber en af de gode modeller med forskellig funktionalitet vil du nok opleve en forbedret oplevelse generelt ved bordet. Uanset om du bruger skrivebordet til at studere, arbejde eller noget helt tredje, så kan du ikke gå galt i byen med den kvalitet som de fleste gamerborde købes i.

Så lad dig ikke snyde af prisen på et godt bord, da det ikke bare er til at spille computer, men også alt andet som du bruger tid på når du sidder ved skrivebordet.

Nøgleordet er stabilitet

Det absolut vigtigste når du skal vælge dit nye bord er at du forholder dig til stabiliteten. Forskellen på et godt og dårligt bord ligger oftest i hvor stabilt det står, og det er alfa omega når du køber nyt bord til gaming.

En god hovedregel er at jo tungere bordet er, jo bedre. Ofte hænger vægten nemlig tæt sammen med stabiliteten. Du skal dog også være opmærksom på konstruktionen af bordet, som også har stor indvirkning på den samlede stabilitet du oplever.


Sig din mening om denne artikel eller se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...